Naast het aanbieden van houten kozijnen, deuren en ramen hebben wij dankzij onze machines nog veel meer mogelijkheden. Hieronder een aantal voorbeelden; 

Stelkozijnen

Stelkozijnen zijn essentieel bij het plaatsen van kozijnen. Ze zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging in de muur, waardoor koudebruggen worden voorkomen en een goede isolatie wordt gewaarborgd. Stelkozijnen zorgen ook voor een eenvoudige montage van kozijnen en zorgen voor een nette afwerking van het geheel.

 

Gootklossen

Gootklossen worden toegepast bij de montage van dakgoten. Ze dienen als stevige ondersteuning voor de goot en zorgen ervoor dat deze op de juiste hoogte en helling wordt geplaatst. Gootklossen zorgen voor stabiliteit en een efficiënte afvoer van regenwater.


Machinaal freeswerk

Dankzij onze CNC machine kunnen wij met geautomatiseerde precisie en efficiëntie hout bewerken. CNC-machines worden gebruikt voor het frezen, draaien, boren en snijden van onderdelen, waardoor complexe ontwerpen met grote nauwkeurigheid kunnen worden gerealiseerd. 

Prefab

Wij kunnen kleine prefab houten constructies produceren. Door de vooraf gefabriceerde onderdelen kan de bouwtijd aanzienlijk worden verkort, terwijl de kwaliteit en duurzaamheid behouden blijven. Deze constructies zijn flexibel in ontwerp, energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor ze een ideale keuze zijn voor moderne en groene bouwinitiatieven.


Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.